2014. február 8., szombat

W. S. 7. rész

Új réééész!!! Kérlek véleményezd! :)


Hát igen. Egy átlagos lány vagyok egy átlagos helyen. Nem vagyok túl menő, de azért túl lúzernek sem mondanám magam. Igen, ez kb. 1 perce volt így, de most már totálisan is lúzernek nyílvánítom magamat! Hogy miért? Csodás hétfői nap, Harryvel, és egy hülye lépcsőfokkal. Jó, nem vettem észre!!! Annyira el voltam foglalva Harryvel, hogy... Elestem. Durva lett volna ha nem én lettem volna. Szóval ez történt. Szerencsére ez nem úgy volt mint valami filmben, hogy az egész suli röhög, majd odajön valami dögös csaj (pl. Lauren) Harry-hez, és jól átlép rajtam. Most úgy történt, ahogy én akartam hogy történjen! Kb. 
- Brooke, jól vagy? - jött oda Harry, hogy felsegítsen. 
- Persze, jól vagyok..- motyogtam égő vörös fejjel, és felállva lesöpörtem a gatyámat.
- Tuti?
- Igen! - kezdtem kicsit feldühödni.
- Szóval biztos? - szórakozott tovább Harry. Hogyha látja hogy valami nagyon idegesít, akkor szekál vele. Thx! Én csak ököllel beleütöttem a vállába, de mivel nem vagyok olyan izom erő, ezért ezt ő meg se érezte.  - Na! Héé! Ez nagyon fájt! - tettette hogy nagyon fájt az ütésem. 
- Na ja! Menjünk éhes vagyok! - mondtam, és a büfé felé indultunk. Nem volt nagy a sor, vettem egy csomag diós kekszet, és egy kis kólát.
- Nem kérsz? -  nyújtottam Harry felé a kekszet. 
- Nem kösz. - mondta, és abban a pillanatban bejött elég sok ,,menő". Bejöttek Lorenék. Danielék, és...Laurenék. Fura ez az  ,,-ék" Mivel Laurent egyedül láttam, nem voltak csatlósai. Na, ez is kiderül..
- Helló! - ült le Vanessa - Úgy halottam estél! - röhögött.
- Ez  nem vicces! - sértődtem meg - Amúgy azok ki? - mutattam Laurenék felé.
- Azok? Azok Lauren csatlósai. A barna Lisa, a vörös hajú pedig Hanna. 
- Na, amúgy most akkor mi történt már megint Brooke? - kérdezte Gina.
- Gina. Egyszer meg foglak unni. Meg történt. - Jöttek oda Lauren csatlósai. De jó! És ezt épp Lisa mondta.
- Ja, mert amilyen szánalmas vagy! - mondta Hanna. 
- O-ó...- mondta halkan Vanessa, mert tudta hogy itt valami lesz...
- Már bocs. De rajtam van szépség. Rajtad csak szájfény, szempillaspirál, meg még valami trutyi. Ha eltipegsz otthonról, előtte inkább szólj anyudnak hogy vegyen egy tükröt. - mondta Gina. Ezt jól meg mondta, mert ami Hannán meg Lisán volt, az nem szépség... Laurenről ne is beszéljünk..
- Harry, sziaaa! - mondta nyálas hangon.
- Na jó, én mindjárt hányok.. -mondta Loren.
- Te nem láttad hogy Brooke beszélt Harryvel? - háborodott fel
Vanessa.
- Figyelj, most elmehetsz! - fújtatott.
- Jó, el is megyünk. - mondta Gina, és felállt, mivel hogy eddig a büfé előtti padokon ültünk. Én is felálltam, és  a kekszemmel, meg a kólámmal együtt elindultam a többiek felé, hacsak Harry vissza nem ordított volna.
- Facebbokon leszel? - kiáltotta.
- Igen! - mondtam, és láttam ahogy Lauren a fejét rázza amolyan ,,Húzzál már el a francba!!!" stílusban. De ő egy csöppet sem érdekelt. Most boldog vagyok Harry miatt! Wáá, facebook este!!!
* 18: 28 *
Anyáék még nem értek haza a munkából, én viszont már igen, szóval fölrohantam a szobámba, és ledobtam a cuccomat az ágyra. Megnyitottam a facebookot, és elővettem a maradék diós kekszemet. Harry: Nincs fenn! Ne már! Akkor még várhatok. De  tuti nem vert át! Ő nem ilyen!!! Vagy még is...!!

3 megjegyzés: